BODRUM DEĞİL KARAMÜRSEL SAHİLİ

02.02.2017
22201718582230.png

BODRUM DEĞİL KARAMÜRSEL SAHİLİ

Yıllardır muhalefet tarafından polemik konusu yapılan körfez sahilleri bugün kimsenin beni savunmasına gerek yok, ben gerekeni kendim gösteririm dercesine güzel ve temizdi. İlçemizin en büyük değerlerinden biri olan, hem turizm hem de ilçe tanıtımı için büyük önem taşıyan mavi bayraklı plajımız üzerinden bile siyaset yapılırken, denizimiz berraklığı ile tüm eleştirilere en güzel cevabı vermiş oldu.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım yapmış olduğu açıklamada,

“Yıllardır Büyükşehir Belediyemiz ile ortaklaşa büyük bir önem verdiğimiz ve üzerinde hassasiyetle durduğumuz körfezin temizlenmesi çalışmaları sonuçlarını verdi.

Mavi Bayrak aldığımızda burun kıvıranlar, deniz temiz değil diyenler, Karamürsel’e kazandırdığımız bu değeri, Karamürsel’e yakıştıramayıp tu – kaka diyenler, üstelik Karamürsel’in menfaatleri için siyaset yaptığını iddia eden bu zihniyetler, kalkıp birde bizim çevre hassasiyetimizi sorgulamaya kalktılar.

Yıllardır denize bakıp, bir çevre kirliliği olsa, bir tanker sızıntı yapsa, bir alg patlaması olsa da ortalıyı ayağa kaldırsak diye bekleyenler tabi ki denizimizin bu güzelliğini görmezler.

Karamürsel’in güzelliklerini görmezden gelmenin, Karamürsel’in huzurun başkenti ve yaşanılacak bir şehir olduğunu ifade etmekten kaçınmanın siyaset olmadığını, bu yaklaşımın Karamürsel halkına ve şirin ilçemize yapılmış en büyük haksızlık olduğunu da belirmek isterim.

Aslında bilein bir şey anlatmasına gerek yok, Karamürsel’imiz, Denizimiz kendini anlatmakta, bu güzelliği görmemek, ya da kötülemek mümkün değil.

Bizler huzurlu bir ortam ve yaşam isteyen herkesi ilçemize bekliyoruz. Karamürsel’imizi Körfezin incisi haline getirmek için de var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.” dedi