BONİBON KREŞ YILSONU GÖSTERİSİ SERGİLENDİ

12.05.2018
125201812124764.jpg
BONİBON KREŞ YILSONU GÖSTERİSİ SERGİLENDİ

Her yıl düzenlenen özel Bonibon kreş yılsonu gösterisi bu yılda renkli görüntülerin yaşandığı anlara şahit oldu.

Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen Özel Bonibon Kreş yılsonu gösterisine Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, ilçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, MHP İlçe Başkanı Çetin Öksüz, Karsad Başkanı Zeki Şirinoğlu ve çok sayıda aile katıldı. Özel Bonibon Kreş okul Müdürü Bahar Yücetepe’nin yaptığı açılış ve selamlama konuşmalarının ardından başlayan yılsonu gösterisi çocukların yaptığı koro, dans, jimnastik gösterileri ve kep atma töreni ile devam etti. Yapılan gösteriler ve düzenlenen program için okul Müdürü Bahar Yücetepe’yi tebrik eden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, çocuklar ile yakından ilgilendi.