BONİBON KREŞ’TEN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

10.08.2017
1682017114145815.png
BONİBON KREŞ’TEN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Bonibon Kreş Sahibi Bahar Yücetepe ve öğrencisi olan çocuklar, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret ettiler.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Yıldırım’ın bu gün ki misafirleri Bonibon Kreş sahibi Bahar Yücetepe ve çocuklar oldu. Yeni Hizmet Binası ve Kent Meydanının Karamürsel’e kazandırılmasından ötürü Başkan Yıldırım’ı tebrik eden Yücetepe, Karamürsel’in yeni yüzü olan Hizmet Binası ve Kent Meydanı için Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı teşekkür etti. Yapılan nezaket ziyaretinde misafirlerini ağırlayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, çocukların yapmış oldukları ziyaretten ötürü duyduğu mutluluk ve memnuniyeti dile getirerek, yeni makamında hatıra fotoğrafı çektirdiler.