BOSNA HERSEK TÜRKLERİ DERNEĞİNDNE BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

04.08.2017
48201716911769.jpg
BOSNA HERSEK TÜRKLERİ DERNEĞİNDNE BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Derneği, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret ettiler.
Temmuz Ayı içerisinde Hizmete Giren yeni Karamürsel Kent Meydanı ve Hizmet binası, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Yıldırım, Bosna Hersek Türkleri Dernek Başkanı Erhan Yılmaz, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Utaş, SS. 127. Nolu yalakdere ve Çevre Köyleri Yolcu ve Servis Taşıma Küçük Otobüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Tarık Eryürek ve dernek üyelerini ağırladı. Yeni Hizmet Binası ve Kent Meydanının hayırlı olsun temennileri ile Başkanlık makamını ziyaret eden Dernek yönetimi, tüm Karamürsel adına Başkan Yıldırım’a teşekkür ederek, atılacağı yeni projelerde başarılarının devamını dilediler.