CADDE KATIK AÇILDI

06.03.2018
632018172710645.jpg
CADDE KATIK AÇILDI

CADDE KATIK, Ercan Özel ve Hüseyin Altınbaş tarafından Karamürsel’de açıldı.

4 Temmuz Mahallesi, İnönü Caddesi, No:6 ‘da faaliyet göstermeye başlayan Cadde KATIK’ın açılışını Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım gerçekleştirdi. Karamürsel Belediye Başkan’ı İsmail Yıldırım, işyerinin açılış kurdelesini keserek, işyeri sahibine ve ilçe halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.
Cadde KATIK’ın sahipleri İhsan Ercan Özel ve Hüseyin Altınbaş; müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi hedeflediklerini ve gıda sektöründe Karamürsel’e yeni ve bir çok kesim tarafından bilinen Katık döneri kazandırmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirttiler.
Cadde Katık’ın açılışında Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın yanı sıra, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, CHP İlçe Başkanı Ali Kara, CHP Yalova İl Başkanı Ertan Şener, Meclis Üyeleri ve çok sayıda Karamürselli vatandaş katıldı.