CAFE DE PALMİYE AÇILDI

22.06.2018
2262018144630959.jpg

CAFE DE PALMİYE AÇILDI

Karamürsel’in yeni markası Cafe De Palmiye, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın katılımları ile düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi.

4 Temmuz Mahallesi İnönü Caddesi, Eski Belediye Hizmet Binası karşısında hizmete giren Cafe De Palmiye, İşletmeci Ömer Ekrem Dörtbudak’ın düzenlediği açılış töreni ile bu gün hizmete girdi. Kocaeli Ak Parti Milletvekili Adayı Hayrettin Deniz’in de katıldığı açılış töreninde kendisine Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Kaymakamı Ahmet Narinğlu, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Onur Gökakın ve çok sayıda davetli eşlik etti. Karamürsel Belediye Başkan’ı İsmail Yıldırım, işyerinin açılış kurdelesini keserek, işyeri sahibine ve ilçe halkına hayırlı olması temennisinde bulundu. Cafe De Palmiye’nin sahibi Ömer Ekrem Dörtbudak; müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi hedeflediklerini ve gıda sektöründe organik tatları farklı dokunuşlarla Karamürsel halkına sunmayı amaçladığını belirtti.