CAMİLER ARASI FUTBOL TURNUVASINDA İLK DÜDÜK ÇALDI

07.08.2017
168201711545033.png
CAMİLER ARASI FUTBOL TURNUVASINDA İLK DÜDÜK ÇALDI

Karamürsel Belediyesi ve İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Camiler Arası Futbol turnuvası bu gün başladı.

Karamürsel Belediyesi, İlçe Müftülüğü ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen Camiler Arası Futbol Turnuvasının ilk maçı bu gün gerçekleşti. Turnuvanın ilk gününde genç sporcuları yalnız bırakmayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a İlçe Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir ve İlçe Spor Müdürü Çetin Yıldız eşlik etti. Yaz tatillerini Cami kuran kurslarında geçiren çocukların spora teşvik edilmesini amaçlayan proje, Fair Play çerçevesinde oynanarak sağlam kafanın sağlam vücutta olduğunu gösterilmesi amaçlanıyor. Genç sporculara kendilerinin özel çocuklar olduklarını ve yaz tatillerinin hem dini bilgilerle hem sportif faaliyetler ile geçirdiklerinden son derece memnun olduğunu belirten Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, yapılan bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.