CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI ANILDI

04.10.2017
410201717361767.jpg
CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI ANILDI

Karamürsel İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Camiler ve Din Görevlileri Haftası bu gün gerçekleşti.

Karamürsel İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Camiler ve Din Görevlileri Haftası bu gün Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşti. İlçe Müftülüğü görevlileri tarafından organize edilen programa Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlçe Müftüsü Mehmet Veda Özdemir ve çok sayıda Din Görevlisi katıldı. Kuran-i Kerim tilaveti ve İlçe Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir’İn açılış ve selamlama konuşmaları ile başlayan program, Yalova Üniversitesi Eğitim Görevlisi Yar. Doç. Dr. İlyas Akyüzoğlu’nun konuşmacı olarak sahneye çıkması ile devam etti. Camiler ve Mescidler hakkındaki konuşmaları ile dinleyenleri Resulullah sav. Yıllarına götüren ve günümüze kadar olan süreçlerden bahseden Yar. Doç. Dr. Akyüzoğlu, 1 saatlik konuşmasını ardından sahneden ayrıldı. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ve İlçe Müftüsü tarafından Konuşmacı Yar. Doç Dr. İlyas Akyüzoğlu’na Karamürsel Sepeti şeklinde sembolik bir hediye verilerek, kendilerine paylaştığı bilgilerden ötürü teşekkür edildi.