ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ANILDI

18.03.2017
1832017155327158.png

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ANILDI

18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü Karamürsel’de kutlandı. Atatürk Anıtı önünde düzenlenen tören; Karamürsel Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı ve Şehit Aileleri adına Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başladı. Ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.

Atatürk Anıtı önündeki programın ardından Karamürsel Alp Anadolu Lisesi tarafından Karamürsel Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen törene geçildi.

Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde yapılan törende Karamürsel Alp Anadolu Lisesi Okul Müdürü Erkan Mavi günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı.

Programda okul öğrencileri tarafından oratoryo ve Çanakkale türküleri seslendirildi.

Programın sonunda 18 Mart Çanakkale Zaferi 102. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında ilçe genelinde düzenlenen resim, şiir, kompozisyon ve spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Sadık Eroğlu ve Cumhuriyet Başsavcısı Serkan Başaran tarafından ödülleri verildi.

PROGRAMA YOĞUN KATILIM

18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma programına Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın yanı sıra İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Sadık Eroğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Serkan Başaran, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, CHP İlçe Başkanı Şinasi Yazar, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Amirleri, Oda Başkanları, STK’lar, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.