ÇARŞI KARAMÜRSEL VE KARAMÜRSEL GIDA KAHVALTILIK AÇILDI

23.03.2018
2332018172825123.jpg

ÇARŞI KARAMÜRSEL VE KARAMÜRSEL GIDA KAHVALTILIK AÇILDI

Karamürsel Belediyesi Hizmet Binası altındaki dükkanlarda 2 işletmenin açılış töreni bugün tapılan program ile gerçekleşti.

Abdullah Alpaslan tarafından açılışı gerçekleştirilen Karamürsel Gıda ve Kahvaltılık dükkanı ve Hatice Tural tarafından açılan Çarşı Karamürsel’in açılış kurdelaları Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım tarafından kesildi. 4 Temmuz Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, Belediye Hizmet Binası dükkanların da yan yana açılan 2 işletmenin sahipleri Abdullah Alpsan ve Hatice Tural, müşterileri ile kaliteyi buluşturacaklarını temenni ederek, açılış törenine katılan herkese teşekkür etti. Açılış törenine katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, STK’lar ve çok sayıda davetli eşlik etti.