CEMİL YAMAN’DAN, BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

16.08.2017
188201710305396.png
CEMİL YAMAN’DAN, BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Kocaeli AK Parti Milletvekili Cemil Yaman, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret etti.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Yıldırım’ın bu gün ki misafirleri arasında Kocaeli AK Parti Milletvekili Cemil Yaman yer aldı. Yeni Hizmet Binası ve Kent Meydanının Karamürsel’e kazandırılmasından ötürü Başkan Yıldırım’ı tebrik eden Yaman, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a yeni görev makamında başarılarının devamını diledi. Yapılan nezaket ziyaretinde Kocaeli AK Parti Milletvekili Cemil Yaman’ı ağırlayan Başkan İsmail Yıldırım, yapmış olduğu nezaket ziyaretinden ötürü kendilerine teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.