CHP YÖNETİMİNDEN İADE-İ ZİYARET

10.01.2018
101201815253974.jpg
CHP YÖNETİMİNDEN İADE-İ ZİYARET

Karamürsel CHP İlçe Teşkilatı Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a İade-i ziyarette bulundu.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Yıldırım’ın bu gün ki misafirleri Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ali Kara ve yönetim kurulu üyeleri oldu. Geçtiğimiz hafta içerisinde CHP ilçe teşkilatına ziyarette bulunan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, kongre sürecinin arından Karamürsel CHP İlçe Başkanı seçilen Ali Kara ve yönetimini bu kez Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında ağırladı. İade-i ziyarette bulunan CHP İlçe Başkanı Ali Kara ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Yıldırım’ın yapmış olduğu ev sahipliğinden ötürü kendisine teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.