ÇİKOLATA KASABASI AÇILDI

23.05.2017
2352017163541396.png

ÇİKOLATA KASABASI AÇILDI

Çikolata Kasabası, Sibel Gülerkaya tarafından Karamürsel’de açıldı.

4Temmuz Mahallesi, Şehit Hakan Kurt Caddesi, Fatih Sultan Mehmet Bulvarında faaliyet göstermeye başlayan Çikolata Kasabası’nın açılışını Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ve Ak Parti İlçe Başkanı Recep Demirel gerçekleştirdi. Karamürsel Belediye Başkan’ı İsmail Yıldırım, işyerinin açılış kurdelesini keserek, işyeri sahibine ve ilçe halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Çikolata Kasabası’nın sahibi Sibel Gülerkaya; müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi hedeflediklerini ve gıda sektöründe aparatif tatları farklı dokunuşlarla Karamürsel halkına sunmayı amaçladığını belirtti.

Çikolata Kasabası açılışında Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, Daire Amirleri ve çok sayıda vatandaş yer aldı