CS MANTOLAMA AÇILDI

02.02.2018
22201817318224.jpg
C&S MANTOLAMA AÇILDI

C&S Çatı, Mantolama ve Tadilat İşleri, Cevat Sarı tarafından Karamürsel’de açıldı.

4 Temmuz Mahallesi, Ferhan Kalyon Sokak, No: 6 /7 ‘de faaliyet göstermeye başlayan C&S Mantolama’nın açılışını Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım gerçekleştirdi. Karamürsel Belediye Başkan’ı İsmail Yıldırım, işyerinin açılış kurdelesini keserek, işyeri sahibine ve ilçe halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.
C&S Mantolama sahibi Cevat Sarı, müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi hedeflediklerini ve inşaat sektöründeki farklılıkları Karamürsel halkına sunmayı amaçladığını belirtti.
C&S Mantolama açılışında Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, MHP İlçe Başkanı Çetin Öksüz, Meclis Üyeleri, STK’lar ve çok sayıda vatandaş yer aldı.