CUMHURİYET CADDESİ EMEKTAR ESNAFLARINDAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

26.12.2017
2612201715422576.jpg
CUMHURİYET CADDESİ EMEKTAR ESNAFLARINDAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçenin kalbi olan Cumhuriyet Caddesinin en eski esnaflarını makamında ağırladı.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Yıldırım’ın bu gün ki konukları Cumhuriyet Caddesi emektar esnafları oldu. Karamürsel denince akla gelen ilk yer olan Cumhuriyet Caddesi tarihten bu güne dek merkez çarşı bölgesi olarak bilinen ve Karamürsel’in en köklü esnaflarının oluşturduğu yer olarak adlandırılıyor. Cumhuriyet Caddesi çınarları Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a yaptıkları anlamlı ziyaretle çay sohbeti yaparak eski günlerde yaşadıkları anıları paylaştılar. Başkan Yıldırım, esnafların kendisine yapmış oldukları ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirerek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.