CUMHURİYET CADDESİ ESNAFLARINDAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

16.11.2017
161120171437882.jpg
CUMHURİYET CADDESİ ESNAFLARINDAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Karamürsel Cumhuriyet Caddesi esnafları, Başkan Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret ettiler.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyaretlerde Başkan Yıldırım’ın bugün ki misafirleri arasında Cumhuriyet Caddesi esnafları yer aldı. Karamürsel Belediyesi Hizmet Binası ve Kent Meydanın hayırlı olsun ziyaretinde bulunan esnaflar, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür ederek, Karamürsel’e yakışır bir Hizmet Binası olması ve vatandaşlarımızın daha profesyonel hizmet alabilmesi için yapılan çalışmalardan dolayı kendisini tebrik ettiler. Konuklarını makamında ağırlayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, yapmış oldukları nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, misafirlerine Karamürsel’i simgeleyen yeni Logonun rozetini taktı.