DEVLET HASTANESİ KENDİNİ YENİLİYOR

05.04.2017
542017161710864.png

DEVLET HASTANESİ KENDİNİ YENİLİYOR

Karamürsel Devlet Hastanesi yenilenen yüzü ve artan konforuyla hasta memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyor.

Kocaeli AK Parti Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’ın katılımları ile düzenlenen açılış programına Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu,  AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, AK Parti SKM Başkanı Mecit Erdoğan, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney ve sağlık personeli katıldı.

Karamürsel Devlet Hastanesi, gerek tıbbi hizmet sunum alanlarındaki fiziki düzenlemelerle, gerekse yenilenen tıbbi cihazlar ile hastaların teşhis ve tedavilerinin kaliteli,  güvenilir, etkin bir şekilde sürdürülebilmesini sağlamak için yapılan çalışmalar sürekli devam etmektedir.

Son olarak hastaların hastanede kaldıkları süre boyunca otel konforunda sağlık hizmeti alabilmesini sağlamak amacı ile; yataklı kliniklerdeki tüm hasta odaları yenilenerek; tek kişilik, içinde banyosu, tuvaleti, televizyonu, telefonu, yemek masası, buzdolabı, yatak haline getirilebilen refakatçı koltuğu bulunan nitelikli hasta odası olması sağlandı. Koridorlarda yer döşemeleri değiştirilerek, yeterli aydınlatmanın sağlanabilmesi için düzenlemeler yapıldı. Oda kapıları ise genişletilerek standartlara uygun hale getirildi.

Son derece modern ve rahatlatıcı bir görünüme sahip olan yataklı klinikler hasta ve hasta yakınlarına ev ile hastane arasında bir ortam sunulacak şekilde dizayn edilerek, hastaların hastane psikolojisinden çıkıp kendilerini ev ortamına hissetmeleri sağlanmaya çalışıldı. Tüm bu çalışmalar beş ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak Karamürsel Devlet Hastanesi hastalarının hizmetine sunuldu.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın kurdelesini kestiği Otel konforundaki Dahiliye, Göğüs Hastalıkları, Enfeksiyon Hastalıkları, Nöroloji, Kadın Doğum, Çocuk, Cerrahi, Ortopedi, Kulak-Burun-Boğaz, Üroloji, Göz Hastalıkları yataklı klinikler, deneyimli sağlık personelleri ile hizmet vereceklerini bildirdiler.