DOSTLAR MARKET 8. ŞUBESİNİ AÇTI

22.05.2017
2252017145425793.png

DOSTLAR MARKET 8. ŞUBESİNİ AÇTI

Karamürsel’de beş şubesi, Yalova İli Altınova ilçesinde ise iki şubesi ile faaliyet gösteren Dostlar Market sekizinci şubesini Ereğli Mahallesi Kumyalı Caddesi üzerinde açtı.

Dostlar Marketin açılış törenine Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, esnaflar ve ilçe halkı katıldı.

Dostlar Marketin sahibi Selami Eder, Kardeşleri Sinan ve Mehmet Eder ile birlikte aile şirketi olarak faaliyet gösterdiklerini belirterek, amaçlarının en iyi ve kaliteli hizmeti en uygun fiyatlarla müşterilere sunmak olduğunu söyledi.

Açılış Kurdelesini kesen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ise işyerinin hem Ereğli Halkına hem de işlemecilere hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulunarak işyeri sahiplerini tebrik etti.