EĞİTİM BİR SEN’DEN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

22.09.2017
21020171527527.png
EĞİTİM BİR SEN’DEN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Eğitim Bir Sen Karamürsel Temsilciliği, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni görev makamında ziyaret etti.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Yıldırım’ın bu gün ki misafirleri içerisinde Karamürsel Eğitim Bir Sem Temsilcisi Kamuran Öğcem ve yönetimi yer aldı. Yeni Hizmet Binası ve Kent Meydanının Karamürsel’e kazandırılmasından ötürü Başkan Yıldırım’a teşekkür eden Eğitim Bir Sen Karamürsel Temsilcisi Kamuran Öğcem ve Yönetimi, Karamürsel’in yeni yüzü olan Hizmet Binası ve Kent Meydanı için Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı tebrik ettiler. Yapılan nezaket ziyaretinde misafirlerini ağırlayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, yapmış oldukları nezaket ziyaretinden ötürü kendilerine teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.