ENERJİ HAFTASI COŞKU İLE KUTLANDI

12.01.2018
121201810544529.jpg
ENERJİ HAFTASI COŞKU İLE KUTLANDI

Karamürsel Amiral ilköğretim Okulu tarafından düzenlenen Enerji Haftası konulu program çocukların coşkusu ile kutlandı.

Karamürsel Amiral İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen Enerji Haftası program Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlendi. Enerji Haftası konu alınarak düzenlenen Programa Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Sadık Eroğlu, Okul Müdürleri, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşı ile start alan Enerji Haftası programı Okul müdürü Arif Ayyıldız ve İlçe kaymakamının günün alma ve önemini belirten konuşmaları ile devam etti. Amiral İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan gösteriler ile Ener Haftasına farkındalık sağlanarak renkli anlar yaşandı. Programın ardından Enerji Haftası İle İlgisi İlçe genelinde düzenlenen Resim, Şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ve İlçe Jandarma Komutanı Sadık Eroğlu tarafından verilerek program sonlandı.