ERZURUMLULAR KÜLTÜR DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ AÇILDI

31.03.2018
31320181556609.jpg
ERZURUMLULAR KÜLTÜR DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ AÇILDI

Karamürsel Erzurumlular Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği yapılan görkemli açılış töreni ile bu gün hizmete girdi.

Karamürsel Erzurumlular Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Bünyamin Kaplan, Yönetim Kurulu üyeleri ve dernek üyeleri tarafından gerçekleştirilen açılış törenine Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, MHP İlçe Başkanı Çetin Öksüz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin, Kocaeli Erzurumlular Federasyon Başkanı Avni Gözütok, Siyasi Parti Temsilcileri, STK’lar ev çok sayıda davetli katıldı. Okunan duaların ardından açılış kurdalesini kesen Başkan Yıldırım ve protokol üyeleri, Dernek Başkanı Bünyamin Kaplan’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasını dinledi. Ardından Dernek binasını gezen ilçe Protokolü sıra ile konuşma yaparak, hayırlı olsun temennilerinde bulundular. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım konuşmasında; Dernek Başkanı Bünyamin Kaplam ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde ve yapacakları çalışmalarda başarılar diledi. Protokol konuşmalarının ardından Dernek Başkanı Bünyamin Kaplan, maddi ve manevi desteklerinden ötürü Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür etti.