ESNAF KEFALET KOOPERATİFİNDEN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

09.08.2017
1682017114048924.png
ESNAF KEFALET KOOPERATİFİNDEN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Karamürsel Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil Yanık ve yönetimi, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret ettiler.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Yıldırım’ın bu gün ki misafirleri içerisinde Karamürsel Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil Yanık ve Kooperatif yönetimi yer aldı. Yeni Hizmet Binası ve Kent Meydanının Karamürsel’e kazandırılmasından ötürü Başkan Yıldırım’a teşekkür eden Kooperatif Başkanı Halil Yanık, Karamürsel’in yeni yüzü olan Hizmet Binası ve Kent Meydanı için Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı tebrik ettiler. Yapılan nezaket ziyaretinde misafirlerini ağırlayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, yapmış oldukları nezaket ziyaretinden ötürü kendilerine teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.