EVDEN OKULA HAYDİ ANNELER SPORA EKİBİ KAHVALTIDA BULUŞTU

27.12.2017
2712201717126935.jpg
‘’ EVDEN OKULA HAYDİ ANNELER SPORA ‘’ EKİBİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Evden Okula Haydi Anneler Spora ekibi tarafından organize edilen kahvaltı programına Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’da katıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen kahvaltı programına Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu öncülüğünde kurulan ‘’ Evden Okula Haydi Anneler Spora ‘’ topluluğu katıldı. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın onur konuğu olarak atıldığı kahvaltı programına kendilerini spora adamış bayanlar salonu doldururken, Başkan Yıldırım’a AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin, Evden Okula Haydi Anneler Spora projesi Genel Koordinatörü Gülden Malkoç ve Karamürsel proje Antrenörleri Melis Yazıcı Aydın, Ayşin Hakgüder, Melda Bol, Elif Nur Özer ve Esma uluçınar eşlik etti.