FİKRİ IŞIK´TAN KARAMÜRSEL BAYRAMLAŞMASI

04.09.2017
4920172310121.jpg FİKRİ IŞIK´TAN KARAMÜRSEL BAYRAMLAŞMASI Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Karamürsel köylerini gezerek vatandaşlar ile Bayramlaştı. Kurban Bayramı nedeniyle Karamürsel´e çıkartma yapan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ile birlikte kırsal Mahallelerdeki vatandaşlar ile bayramlaştı. Akçat, Yalakdere ve Kızderbent Mahallelerini gezen Başbakan Yardımcısı Fikri Işık´a, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, Belediye Meclis üyeleri ve parti teşkilat üyeleri eşlik etti. Kurban Bayramı münasebeti ile bayramın üçüncü gününü Karamürsel´de geçiren Işık, gecenin geç saatlerine kadar vatandaşlar ile birlikte olarak Mübarek Kurban Bayramını en içten dilekleri ile kutlayarak, Karamürsel´in nabzını tuttu.