FSM BULVARI ESNAFINDAN İFTAR PROGRAMI

26.05.2018
2652018213545922.jpg
FSM BULVARI ESNAFINDAN İFTAR PROGRAMI

Karamürsel’de Fatih Sultan Mehmet Bulvarı esnafı geleneksel hale getirdiği iftar programını bu akşam gerçekleştirdi.

Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Sokaklarına kurulan masalarda verilen iftar programına Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Sadık Eroğlu, İlçe Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir, CHP İlçe Başkanı Ali Kara, ilçe esnafı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ilçe esnafının mübarek ramazan ayı içerisinde kardeşliği, sevgi ve muhabbeti artıracak güzel bir iftar programı organize ettiğini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti. Karamürsel’de Fatih Sultan Mehmet Bulvarı esnafı tarafından düzenlenen iftar programına ilçe esnafı ve aileleri yoğun ilgi gösterdi.