FULACIK BAHAR ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ

17.06.2018
176201816159155.jpg
FULACIK BAHAR ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ

Karamürsel'de Fulacık Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Bahar Şenliği bu gün gerçekleştirildi.

Fulacık Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Fulacık Muhtarlığı tarafından gerçekleştirilen Bahar Şenliğine Karamürsel Belediyesi Başkan Vekili Mesut Çetinkaya katıldı.
Köy meydanında gerçekleştirilen şenlikte Fulacık'lılar tarafından yöreye özgü kıyafetler giyilerek oyunlar oynandı. Fulacık Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Tahsin Uslu ve Fulacık Muhtarı Ömer Can, şenliklerine katılan davetlilerle yakından ilgilenerek ikramda bulundu. Yoğun katılımın olduğu Şenlikte Muhtar Ömer Can, Fulacık Mahallesine yapılan yatırımlar ve çalışmalardan ötürü Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür etti.