GAZANFER BİLGE ÇOCUK SEVENLER DERNEĞİNDEN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

20.10.2017
2010201715102813.jpg

GAZANFER BİLGE ÇOCUK SEVENLER DERNEĞİNDEN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Gazanfer Bilge Çocuk Sevenler Derneği Başkanı Nuran Berk ve Yönetim Kurulu üyeleri, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret ettiler.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Yıldırım’ın bu gün ki misafirleri; Gazanfer Bilge Çocuk Sevenler Derneği Başkanı Nuran Berk ve Yönetim Kurulu üyeleri oldu. Yeni Hizmet Binası ve Kent Meydanının Karamürsel’e kazandırılmasından ötürü Başkan Yıldırım’ı tebrik eden Berk ve Yönetimi, Başkan Yıldırım’ın başarılarının devamını diledi. Yapılan nezaket ziyaretinde misafirlerini ağırlayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, yapmış oldukları ziyaretinden ötürü kendilerine teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.