GAZANFER BİLGE MYO MEZUNİYET TÖRENİ

07.06.2018
76201817164628.jpg
GAZANFER BİLGE MYO MEZUNİYET TÖRENİ

Kocaeli Üniversitesi Karamürsel Gazanfer Bilge Meslek Yüksek Okulu 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılı mezunları bu gün düzenlenen mezuniyet töreni ile eğitimlerini tamamladılar.

Altınkemer Kültür Merkezinde düzenlenen mezuniyet törenine Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, Dr. Öğrt. Üyesi Fatih Yakut, öğrenciler ve veliler katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Mezuniyet töreni,

Kocaeli Üniversitesi Karamürsel Gazanfer Bilge Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Fatih Yakut’un açılış ve selamlama konuşmaları ile devam etti. Ardından Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım yaptığı konuşmada, öğrencilerimizi Huzurun Başkent’i Karamürsel’de ağırlamanın verdiği mutluluktan ve memnuniyetinden bahsederek, okul yaşamlarının bitmesi ve gerçek dünyanın başlamasını üzerine kendilerine öğütlerde bulundu. Konuşmaların sonunda 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı okul birincisinin duygu ve düşüncelerini anlatan konuşmasını yaptı. Son olarak öğrencilere mezuniyet belgelerinin dağıtılması ile birlikte özlemle beklenen o özel ana gelinerek kepleri gökyüzü ile buluşturdular.