GÜLDAL AİLESİNDEN, BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

07.08.2017
78201718024188.jpg

GÜLDAL AİLESİNDEN, BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Karamürsel Şehit Hüseyin Güldal Orta Okulu Müdürü Muammer Aksoy ve Şehit Ailesi Mustafa Güldal, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret ettiler.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Yıldırım’ın bu gün ki misafirleri Şehit Hüseyin Güldal’ın ailesi ve İsminin verildiği okulun Müdürü Muammer Aksoy oldu. Yeni Hizmet Binası ve Kent Meydanının Karamürsel’e kazandırılmasından ötürü Başkan Yıldırım’a teşekkür eden Güldal Ailesi, gelecek yatırımlar ve projeler için Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı tebrik ettiler. Yapılan nezaket ziyaretinde misafirlerini ağırlayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, yapmış oldukları nezaket ziyaretinden ötürü kendilerine teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.