GÜZELKIYI İLKÖĞRETİM OKULU BAŞKAN YILDIRIMI ZİYARET ETTİ

05.11.2018
511201814618626.jpg

GÜZELKIYI İLKÖĞRETİM OKULU BAŞKAN YILDIRIMI ZİYARET ETTİ

Güzelkıyı İlköğretim Okulu yeni Okul Aile Birliği Başkanı ve yönetimi Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Yıldırım’ın bu gün ki misafirleri Güzelkıyı İlköğretim Okulu yeni Okul Aile Birliği Başkanı Burcu Ertekin ve yönetim kurulu üyeleri oldu. Okul Aile Birliği Başkanı ve yönetimi Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a okullarına yaptıkları yatırım ve desteklerden dolayı teşekkür etti.

Başkan Yıldırım, okullara yaptıkları yatırımların geleceğe yaptıkları yatırım olduğunu belirterek, “Çocuklarımız bizlerin geleceği, onların eğitim standartlarını yükseltmek için elimizden gelen her türlü imkanı kullanmaya devam edeceğiz” dedi.