HACI MUSTAFA AYDINTEPE ŞİRİN MESCİT AÇILDI

26.05.2017
2652017184825516.png

HACI MUSTAFA AYDINTEPE ŞİRİN MESCİT AÇILDI

Karamürsel Dereköy Mahallesine inşa edilen Şirin Mescit bu gün açıldı.

Karamürsel Dereköy Mahallesinde 2 yıldır inşaatı devam eden Şirin Mescit bu gün kapılarını ibadete açtı. 11 Ayın Sultanı Ramazan ayının gelmesi ile birlikte ilk Cuma Namazında açılışı gerçekleştirilen Şirin mescidin açılışına Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’da katıldı. Başkan Yıldırım, Ramazan aynı karşıladığımız bu günde Cuma namazını burada kılmanın manevi huzurunu yaşadığını belirtirken, Şirin Mescidin yapımında ve Karamürsel’e kazandırılmasında büyük emekleri olan İş Adamı Salih SAĞLAM’a teşekkür ederken, Merhum Hacı Mustafa AYDINTEPE’yi de rahmet ve minnetle anıyorum dedi.

Ramazan ayının ilk teravi namazını da bu Şirin mescitte kılacağını belirten Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Dereköy sahil şeridine yakışır, estetik görünümü ve ismiyle bağdaşan Şirinliği ile Dereköy’e renk kattığını belirterek, Allah kıldığımız namazları ve tutacağımız oruçları şimdiden kabul eder inşallah diyerek, tüm Karamürsel halkına hayırlı olsun dileklerinde bulundu.