HALK EĞİTİM SERGİSİ KARAMÜRSEL KÜLTÜR MERKEZİNDE AÇILDI

23.05.2017
2352017165530505.png

HALK EĞİTİM SERGİSİ KARAMÜRSEL KÜLTÜR MERKEZİNDE AÇILDI

Karamürsel Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu bünyesinde verilen kursların yılsonu sergileri Karamürsel Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirilen törenle açıldı.

Program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Ardından Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Yazıcı açılış konuşmasını yaptı.

Müdür Mustafa Yazıcı yaptığı konuşmada “. Kurslarımızın açılmasında maddi ve manevi destekleri olan Kaymakamımız Ahmet Narinoğlu ve Belediye Başkanımız İsmail Yıldırım’a, kurs öğretmenlerimize ve kursiyerlerimize teşekkür ederim” dedi.

Ardından Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu konuşmalarında, halk eğitim kurslarına katılan kursiyerleri ve kurs eğitmenlerini yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı tebrik ettiler.

Konuşmaların ardından Kaymakam Ahmet Narinoğlu, Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Yazıcı, Daire Amirleri, SKT’lar ve kurs eğitmenleri tarafından serginin açılış kurdelesi kesilerek sergi gezildi.