HALK EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

23.10.2017
23102017145412233.jpg
HALK EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Karamürsel Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürü ve yönetimi, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret etti.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Yıldırım’ın bu gün ki misafiri Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Mustafa Yazısı ve müdür yardımcıları oldu. Yeni Hizmet Binası ve Kent Meydanının Karamürsel’e kazandırılmasından ötürü Başkan Yıldırım’ı tebrik eden Yazıcı, gelecek yatırımlar ve projeler için de Karamürsel Belediye Başkanı İsmail’ şimdiden teşekkür etti. Yapılan nezaket ziyaretinde misafirlerini ağırlayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, yapmış olduğu nezaket ziyaretinden ötürü kendisine teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.