HALK EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAŞKAN YILDIRIMA ZİYARET

12.11.2018
1211201812316202.jpg
HALK EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAŞKAN YILDIRIMA ZİYARET

Karamürsel Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Mustafa Yazıcı ve Okul Aile Birliği yönetimi Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret etti.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Yıldırım’ın bu gün ki misafirleri Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Mustafa yazıcı, Okul Aile Birliği Başkanı Asuman Nehbit ve yönetim kurulu oldu. Halk eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Mustafa Yazıcı, Maddi ve manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür ederek, kurs hocaları tarafından hazırlanan eseri kendisine hediye etti. Başkan Yıldırım, Halk Eğitim Müdürlüğü ile çalışmaların her zaman devam edeceğini belirterek, kendilerinin yapmış oldukları nezaket ziyaretinden ötürü teşekkür etti.