HAPPY KİDS AÇILDI

02.09.2018
292018142041744.jpg
HAPPY KİDS AÇILDI

İşletme sahibi Kadriye Çetintaş tarafından Happy Kids Eğitim ve Aktivite atölyesi bu gün açıldı.

4 Temmuz Mahallesi, Gazanfer Bilge Caddesi No: 17/A’da açılan Happy Kids Eğitim ve Aktivite atölyesi’nin açılış kurdelesini Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım kesti. Açılış törenine Başkan Yıldırım’ın yanı sıra Efsane Başpehlivan AhmetTaşçı, Belediye Meclis Üyeleri, ilçe esnafı ve çok sayıda vatandaş katıldı.
İş yeri sahibi Kadriye Çetintaş, ’’ bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkürlerimi sunuyorum’’ diyerek, Karamürsel’de yeniliklere imza atmak, farklı çalışma sistemleri ile tüm çocuklarımızın yeteneklerini ortaya çıkartmak için çalışacaklarını belirtti.