HASTANE İFTARI GERÇEKLEŞTİ

11.06.2018
1162018223840107.jpeg HASTANE İFTARI GERÇEKLEŞTİ Karamürsel Devlet Hastanesi tarafından düzenlenen geleneksel iftar programı, bu akşam hastane bahçesinde düzenlendi. Geleneksel olarak düzenlenen 6. Karamürsel Devlet Hastanesi İftar programı, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın katılımları ile bu akşam hastane bahçesinde düzenlendi. Programa katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlçe Sağlım Müdürü Ferhan Uğur, Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Erkan Çelik, Hastane Müdürü Ali Sabit Uçar, Doktorlar, Sağlık Personeli ve aileleri eşlik etti. Ezan-ı Şerif’in okunmasının ardından Ramazan ayının 27. Oruçlarını açan İftarı davetlileri, programı düzenleyen Hastane yönetimine teşekkür ettiler. İftar programının ardından kısa bir konuşma yapan Başhekim Erkan Çelik katılımlarından dolayı Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a ve İlçe kaymakamına teşekkür ederken, hastaneleri için canla başla çalışan personelinide unutmadı.