HASTANE YÖNETİMİ BAŞKAN YILDIRIMI ZİYARET ETTİ

02.02.2018
222018113643381.jpg

HASTANE YÖNETİMİ BAŞKAN YILDIRIMI ZİYARET ETTİ

Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi ve yönetimi Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret etti.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Yıldırım’ın bu gün ki misafirleri Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Erkan Çelik, ilçe Sağlık Müdürü Ferhan Uğur ve hastane yönetimi oldu. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın Devlet Hastanesine yapmış olduğu maddi ve manevi desteklerden ötürü teşekkür eden Başhekim Erkan Çelik ve yönetimi, Başkan Yıldırım’ın çalışmalarında başarılar dilediler. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Başhekim Erkan Çelik, hastane yönetimi ve İlçe Sağlık Müdürü Ferhan Uğur’a yapmış oldukları nezaket ziyaretinden ötürü teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.