HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

07.06.2017
76201793135908.png

HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Karamürsel Belediyesi 2017 Haziran Ayı Meclis toplantısı Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezi konferans salonunda yapıldı.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın Mübarek Ramazan Ayının tüm İslam Alemine Huzur, Mutluluk, Barış ve Bereket getirmesini temenni eden konuşmasının ardından başlayan ve tek maddeden oluşan Haziran ayı meclis toplantısında açılış ve yoklamanın ardından 16.05.2017 tarihli meclis toplantısı tutanağı meclis üyelerinin oylarına sunuldu. Haziran ayı meclisinde tek madde Fen İşleri Müdürlüğü’nün Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Karamürsel Belediyesi Suni Çim Sahası yapım işi ile ilgili protokol yapım kararı alınması talebine ait yazısı oldu. Protokol yetkisinin oy birliği ile verilmesinin ardından meclis toplantısı sona erdi.