HIDRELLEZ PROGRAMI ÇAMDİBİNDE GERÇEKLEŞTİ

06.05.2018
65201817284784.jpg

HIDRELLEZ PROGRAMI ÇAMDİBİNDE GERÇEKLEŞTİ

Karamürsel Çamdibi Yardımlaşma Derneği tarafından geleneksel hale getirilen hıdrellez bayramı kutlamaları bu gün köy meydanında yapıldı.

Çamdibi Köyünde gerçekleştirilen kutlama şenliklerine Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, MHP İlçe Başkanı Çetin Öksün, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin, davetliler ve köy halkı katıldı.
Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Çamdibi Köyünün geleneksel hale getirdiği hıdrellez bayramı kutlamalarının güzel geçtiğini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.
Çamdibi Köyü Muhtarı Ahmet Cahit Arıcı Hıdrellez’in baharı müjdelediğini belirterek “Hıdrellez, bolluk ve bereketin başladığı gün demektir. Her yıl köyümüzde hıdrellez bayramını kutlayıp, etli pilav ikramında bulunuruz” dedi.