İBRAHİM KARAOSMANOĞLU BAYANLAR İLE BİRA ARAYA GELDİ

02.05.2018
252018202651408.jpg
İBRAHİM KARAOSMANOĞLU BAYANLAR İLE BİRA ARAYA GELDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kalıcı Konutlarda faaliyet gösteren spor salonu ve Komek kursiyerleri ile buluştu.

Kalıcı Konutlarda bulunan Komek kursiyerleri olan bayanlar ile bir araya gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, ülke gündeminin nabzını tuttular. Yapılan açılışlarının ardından çarşamba gününü Karamürsel’de geçiren Başkan Karaosmanoğlu, Kalıcı Konutlarda faaliyet gösteren Komek kursiyerleri ve bölgede yaşayan bayanlar ile birlikte çay sohbeti yaptı. Yaklaşık 1 saat süren sohbette ülke gündemi üzerine konuşularak, 24 Haziran seçimlerinde hassas davranılması gerektiğinin ve ülkemiz için ne kadar fazla önem taşıdığı anlatıldı. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bayanların isteklerini dinleyerek, soru – cevap tadındaki sohbetlerini katılmaları gereken programlar münasebeti ile sonlandırarak kendilerine teşekkür ettiler.