İBRAHİM KARAOSMANOĞLU’NDAN KARAMÜRSEL ÇIKARMASI

10.03.2017
1032017194538309.png

İBRAHİM KARAOSMANOĞLU’NDAN KARAMÜRSEL ÇIKARMASI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu tüm gününü Karamürsel’de geçirerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın ev sahipliği yaptığı Okul Aile Birlikleri kahvaltı programına onur konuğu olarak katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu büyük ilgiyle karşılandı. 150 bayan ile bir araya gelen Başkanların yanı sıra Karamürsel AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Adem Özgüneş’te yer aldı.

İlk olarak Açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, gelen misafirlere hoş geldiniz diyerek bu ortamda sizlerle birlikte bulunmaktan onur ve mutluluk duyuyorum dedi. Ardından ev sahibi Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, gelen okul aile birliklerine yapılan davete icabet edip kendilerini yalnız bırakmadıkları ve bu mübarek Cuma sabahında bizlerle birlikte bir amaç uğruna yanlarında oldukları için teşekkür etti. Yaklaşan Referandum süreciyle alakalı notlar paylaşan Başkan Yıldırım, istikbalimizin en önemli virajlarından biri olan Cumhurbaşkanlığı hükümet Sistemi referandum paketinde yer alan 18 maddeyi tek tek okumalarını ve 16 nisanda sandığa gittiklerinde‘ EVET’ demelerini istedi.

KARAOSMANOĞLU EVET DEDİ

Kahvaltının onur konuğu olan ve Cuma gününü Karamürsel’i ayıran Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu katıldığı kahvaltı programında büyük ilgi ile karşılandı. Başkan İbrahim’’ Başarı sevgi ile başlar, biz Vatanımıza ve Milletimize hayırlı olan tüm evlatlarımızı çok seviyoruz, onların ailelerini böyle evlatlar yetiştirdikleri için de çok seviyoruz, Allah sizden razı olsun.’’ Dedi. Ailenin ve annenin öneminden bahseden İbrahim Karaosmanoğlu, 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutlamadan geçmedi. Ardından Cumhurbaşkanlığı Sistemi için yapılacak olan Referandumdan bahseden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, çok başlılığın ve bürokrasi deki boşluklar nedeniyle ülkemizin gelişemediğinden bahsetti. Cumhurbaşkanlığı Sistemi ülkemiz adına en iyi Sistemin olacağı ve muhalefetin Rejim değişikliği söylemlerinin aksine Sistem değişikliği olacağının altını çizen Başkan Karaosmanoğlu kocaman bir ‘EVET’ dedi.

BAŞKANLAR KARAMÜRSELLİLERİ AÇILIŞ BAYRAMINA DAVET ETTİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel’de temaslarda bulundu. İlçe halkı ve esnafla bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu ve Başkan Yıldırım, Karamürsellileri 12 Mart Pazar günü saat 16.00’da Demokrasi Meydanı(İzmit Perşembe Pazarı)’nda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılacak 8. Açılış Bayramı’na davet etti. Karamürsel’de alışveriş yapan vatandaşlar ve esnaflar tarafından ilgiyle karşılanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıdırım, 223 yeni projenin hizmete gireceği 8. Açılış Bayramı’nda Karamürsel halkını da aralarında görmekten memnuniyet duyacağını söyledi. Başkan Yıldırım, 8. Açılış Bayramı’nda Karamürsel Kent Meydanı ve Belediye Hizmet Binası ile İmam Hatip Lisesi Spor ve Seminer Salonu’nun da hizmete gireceğini hatırlattı.

AÇILIŞ VE ZİYARETLER

Cuma günü Karamürsel’e çıkartma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ile birlikte tüm Karamürsel’i gezdi. Kahvaltıdan sonra ilk olarak Karamürsel Avcılar ve Atıcılar kulübünü ziyaret eden Başkanlar, Kulüp Başkanı Salih Alkaya’nın ev sahipliğinde çay sohbeti yapıp Karamürselli avcılar ile bir araya geldi. Avcıların av hikayelerini dinleyen ve neşeli dakikalar geçiren Başkanlar, Programlarına Cuma Namazı ile ara verdiler. Namazın ardından ilçe esnaflarını ve Cuma pazarını gezerek vatandaşlarla Seçimin nabzını tuttular. Ardından bir esnaf açılışına katılan ve  ardından Pazarcılar Odası Başkanı Yasin Olgun’u ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu ve Başkan Yıldırım, tarihi Karabaali Camiinde ikindi namazını kıldırlar. Namaz çıkışı İlim Yayma Cemiyetine ait Kız Öğrenci Yurdunun inşaat alanını ziyaret eden Karaosmanoğlu, Kocaeli de ki yoğun programlarına katılmak üzere Karamürsel’den ayrıldı.