İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞINDAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

07.08.2017
782017182521157.jpg

İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞINDAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Karamürsel İlçe Jandarma Komutanı Sadık Eroğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret etti..

Temmuz Ayı içerisinde Hizmete Giren Karamürsel Kent Meydanı ve Yeni Belediye Hizmet binası, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Sadık Eroğlu ve akabinde Ss. 127. Nolu yalakdere ve Çevre Köyleri Yolcu ve Servis Taşıma Küçük Otobüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Tarık Eryürek’i ağırladı. Yeni Belediye Hizmet Binası ve Kent Meydanının hayırlı olması temennileri ile Başkanlık makamını ziyaret eden Eroğlu, yeni görev yerinde Başkan Yıldırım’a başarılarının devamını diledi.