İLERİ MUSİKİ DERNEĞİNDEN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

19.09.2017
2102017154248804.png
İLERİ MUSİKİ DERNEĞİNDEN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Karamürsel İleri Musiki Derneği Başkanı Nihat Öztürk ve Dernek Yönetimi, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret ettiler.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Yıldırım’ın bu gün ki misafirleri; Karamürsel İleri Musiki Derneği Başkanı Nihat Öztürk ve Dernek Yönetim kurulu üyeleri oldu. Karamürsel Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Kent Meydanının Karamürsel’e kazandırılmasından ötürü Başkan Yıldırım’a teşekkür eden Öztürk ve Yönetimi, ayrıca Karamürsel’in yeni yüzü olan Hizmet Binası ve Kent Meydanı için Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı tebrik ettiler. Yapılan Ziyarette yeni makamının hayırlı ve uğurlu olması dileklerini sunan İleri Musiki Derneği, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a yeni görev makamında başarılarının devamını diledi. Yapılan nezaket ziyaretinde misafirlerini ağırlayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, yapmış oldukları nezaket ziyaretinden ötürü kendilerine teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.