İLİM YAYMA CEMİYETİ KADIN KOLLARINDAN BAŞKAN YILDIRIMA ZİYARET

14.02.2018
1422018113545329.jpg
İLİM YAYMA CEMİYETİ KADIN KOLLARINDAN BAŞKAN YILDIRIMA ZİYARET

Karamürsel İlim yayma Cemiyeti yeni Kadın Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret etti.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Yıldırım’ın konukları Karamürsel İlim Yayma Cemiyeti yeni Kadın Kolları Başkanı İlknur Çetinbaş ve yönetim kurulu üyeleri oldu. Yeni seçilen Kadın Kolları Başkanı İlknur Çetinbaş ve yönetim kurulu üyeleri, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a yaptıkları nezaket ziyaretinde yönetim kurulu üyelerini ve görevlerini tanıttılar. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, yeni seçilen Karamürsel İlim Yayma Cemiyeti Kadın Kolları Başkanı İlknur Çetinbaş’ı tebrik ederek, yapacakları çalışmalarda başarılar diledi.