İLİM YAYMA CEMİYETİNDEN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

23.03.2017
2332017153328745.png

İLİM YAYMA CEMİYETİNDEN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Karamürsel İlim Yayma Cemiyeti, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Karamürsel İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Hasan Taşkan, dernek yönetimi ve İmam Hatip Lisesi öğrencileri Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret etti.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım Öğrencilerin yapmış oldukları sürpriz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, genç neslin öneminden ve geleceğimizin onların ellerinde olduğundan bahsetti.

İlim Yayma Cemiyeti Karamürsel Temsilcisi Hasan Taşkan, hiçbir zaman maddi ve manevi yardımlarını esirgemeyen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür ziyaretinde bulunduklarının belirterek kendisine çiçek takdim etti.

Öğrenciler ise Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyareti ölümsüzleştirmek amacı ile Başkan Yıldırım ile hatıra fotoğrafı çektirerek, misafirperverliğinden ötürü Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür ettiler.