İLK SKM TOPLANTISI YAPILDI

03.02.2017
322017222510212.png

İLK SKM TOPLANTISI YAPILDI

Referandum Öncesi İlk genişletilmiş SKM toplantısı gerçekleştirildi.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, AK Parti SKM Başkanı Mecit Erdoğan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin ve SKM üyeleri bu akşam AK Parti ilçe teşkilat binasında bir araya geldiler.

İlçe Başkanı Recep Demirel ve SKM Başkanı Mecit Erdoğan’ın açılış ve selamlama konuşmalarının ardından söz alan Karamürsel Başkanı İsmail Yıldırım;

Öncelikle yeni görve başlayan Seçim Koordinasyon merkezi yönetimimiz hayırlı olsun. Cumhurbaşkanlığı referandum süreci işlerken görüyoruz ki hayır cephesi mücadeleyi bel altına indirecek, halkı galeyana getirecek, kaos ortamı oluşturacak tarzda söylem ve eylemlerde bulunuyor.

Onların işi bu. PKK’nın, DHKP-C nin, FETÖ terör örgütünün ve bilumum vatan ve millet düşmanı örgütlerin yer aldığı bir cepheden de başka bir tarz beklemek zaten hata olur.

Bizleri kavga ortamına çekmek isteyenler olacak, bel altı vurmaya çalışanlar olacak

Ama bizler bu oyuna gelmeyeceğiz.

Türkiye’yi bir üst lige çıkaracak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın  şahsı için değil ülkenin geleceği için yapılan bu Anayasa değişikliğinin kabulü için ne yapılması gerekiyorsa yapmamız gerekiyor.

Karamürsel’de Referandum sürecinde nasıl hareket edileceğini, organizasyonun nasıl yapılacağını planlamamız ve bu süreci en güzel şekilde yönetmemi gerekiyor.

Unutmamamız gereken en önemli nokta, Karamürsel kendine münhasır bir yer. Karamürsel’de yapacağımız çalışmalar Karamürsel’e özel planlanmalı, Karamürsel’e özel düşülmeli.

Çünkü Karamürsel özeldir

Karamürsel insanı özeldir

Genel kalıp çalışmalar Karamürsel’e uymayabilir.

Bu yüzden sizlere büyük iş düşüyor. Yapılacak çalışmaların belirlenmesi ve planlaması için fikir ve önerilerinizi bu kurullarda çekinmeden ortaya koyun. dedi