İLYAS ŞEKER’DEN BAŞKAN YILDIRM’A NEZAKET ZİYARETİ

15.01.2018
1512018184652398.jpg
İLYAS ŞEKER’DEN BAŞKAN YILDIRM’A NEZAKET ZİYARETİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın bu gün ki misafiri AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker Oldu. Başkan Yıldırım’a nezaket ziyaretinde bulunan Kocaeli AK Parti Milletvekili İlyas Şekere, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel ve AK Parti Karamürsel ilçe teşkilatı üyeleri eşlik etti. Yaklaşık yarım saat süren ziyaretin ardından Karamürsel Belediye Başkanlığı ziyaretçi defterine günün tarihini ve imzasını bırakan İlyas Şeker, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve İlçe teşkilatı ile fotoğraf çektirerek Belediye Hizmet Binasında ayrıldı.