İLYAS ŞEKER’DEN KARAMÜRSEL ZİYARETİ

01.06.2018
162018214359560.jpg
İLYAS ŞEKER’DEN KARAMÜRSEL ZİYARETİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Karamürsel’e yapmış olduğu ziyarette esnafları gezerek, seçimin nabzını tuttu.

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’in Karamürsel’e yapmış olduğu ziyarette kendisine Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, SKM Başkanı Orhan Gülbaş ve ilçe teşkilatı üyeleri eşlik etti. Cumhuriyet Caddesi esnaflarını Ziyaret eden Şeker, daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu gün açılışı gerçekleştirilen 4006 Tübitak Bilim Fuarını gezdi. Son olarak Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ile birlikte Cuma Pazarında esnaflar ve Halkı gezen AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Partisi ve Davası için oy istedi.