İMAM HATİP LİSESİNDEN İFTAR PROGRAMI

30.05.2017
305201710320583.png

İMAM HATİP LİSESİNDEN İFTAR PROGRAMI

Karamürsel İmam Hatip Lisesi tarafından okulun bahçesinde iftar programı düzenlendi.

Okulun velilerine ve öğrencilerine yönelik düzenlenen iftar programına Karamursel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, İlçe Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir, İzmit Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmeşen, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, İlim Yayma Cemiyeti Karamürsel Şube Başkanı Hasan Taşkan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Okul Müdürü Cemil Kılıç iftar programına katılan davetlilere teşekkür ederek, mübarek ramazan ayında güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptıklarını söyledi.