İMAM HATİP ORTAOKULU KAHVALTI PROGRAMI DÜZENLEDİ

25.12.2017
25122017164933514.jpg

İMAM HATİP ORTAOKULU KAHVALTI PROGRAMI DÜZENLEDİ

Karamürsel İmam Hatip Orta Okulu yararına düzenlenen Birlik ve Dayanışma Kahvaltı programı bu sabah Altınkemer Kültür Merkezinde düzenlendi.

Karamürsel İmam Hatip Orta Okulu Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen birlik ve dayanışma kahvaltı programı bu sabah Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezinde gerçekleşti. Düzenlenen kahvaltı programına Kocaeli AK Parti Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin, Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, İlçe Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir, veliler ve davetli vatandaşlar katıldı.

Kuran- i Kerim tilaveti ile başlayan kahvaltı programı, İlçe Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir tarafında yapılan yemek duası ile devam etti. Açılış ve selamlama konuşmalarını yapan Karamürsel İmam Hatip Orta Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Ağaç ve Okul Müdürü Yılmaz Özmüş, okulları için desteklerini hiçbir zamana esirgemeyen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür ettiler. Konuşmaların devamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır günün anlam ve önemini belirten kısa notlar paylaşarak, mikrofonu programın onur konuğu AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’a teslim etti.

Karamürsel İmam Hatip Orta Okulu Okul Aile Birliği tarafından organize edilen kahvaltı programına katılan AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz konuşmasında, ‘’ geçtiğimiz yıl bu zamanlarda düzenlenen Birlik ve Dayanışma kahvaltısına tekrar katılmaktan mutluluk duyuyorum. Okul Aile Birliği Başkanımız, yönetimi ve okul müdürümüze özverili çalışmalarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Karamürsel’e kazandırmaya amaçladığımız yeni İmam Hatip Orta Okulu projemiz Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ile yaptığımız çalışmalar neticesinde her geçen gün daha fazla yol kat ediyor. Önümüzdeki sene içerisinde ihalesinin tamamlanacağı okul projemiz, tüm hızıyla devam edecek ve Karamürselli öğrencilerimize en iyi eğitimi vermek üzere hazırlanacaktır. ‘’ dedi